Rødvin Blendsæt - Limited edition - 3 vine

På lager

599,00 KR

Bland din egen skønne rødvin med dette særlige blendsæt fra Seara d’Ordens.


Her har du mulighed for selv at "lege" Winemaker. Da det er enkeltdrue vine er de nemlig ideelle til at lave dit eget blend - måske finder du et talent du ikke vidste du havde smile Det vil også kunne være sjovt at invitere gæster, hvor de så selv skal være med til at blende den vin I skal have til maden. Derudover er det en fantastisk gaveide til manden der har "alt", Fars dag eller oven i købet mors dag i stedet for de sædvanlige blomster.


 


Du får et blendsæt med 3 skønne rødvine, produceres i skøn kvalitet fra det anerkendte vinområde Douro-dalen. Derudover indeholder blendsættet også en kolbe til at blende i.


 


Blendsættet indeholder disse rødvine:  • Touriga Nacional 2017

  • Touriga Franca 2017

  • Tinta Roriz 2016


 


Alle tre rødvine er kendetegnet ved at være smagfulde af dejlig frugt og med nogle interessante noter. Alle vine har en vis kraft men vi vurderer at Touriga Nacional er den mest elegante efterfulgt af Touriga Franca og til sidst Tinta Roriz der har meget power.Det er kvalitetsvine der vurderes til at være halvtør. Rødvinene har ligget 4 mdr. på nye egetræsfade. Dernæst har de ligget 6 måneder på flaske inden de er blevet frigivet. Alle vinene vil kunne gemmes en del år, hvor de vil udvikle sig yderligere da de ikke er filtrerede.


Alle vinene kan blendes, indgå i en smagning eller blot nydes enkeltvis både uden eller med mad.


 


Druesorterne der er i vinene, er Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz. Du kender dem måske ikke umiddelbart, men det gør det jo bare interessant.


De bliver alle brugt i stor stil til at lave kvalitetsrødvin i Douro dalen, som er et AOC område og nok det bedste vinområde i Portugal. Derudover bliver druerne flittigt anvendt til at lave fantastisk portvin, så alene af den grund, kan det være spændende at smage for mange. Touriga Nacional er en meget anerkendt portugisisk drue og broderen Touriga Franca ligeså. Tinta Roriz bruges også flittigt i andre lande og måske kender du den under navnet de bruger i Spanien som er Tempranillo. 


Du kan læse lidt mere om druerne på vores website her :https://portvinoglaekkerier.dk/inspiration/portugals-druer-de-roede


 


750ml x 3


14% Alkohol