Vinhas Velhas reserva rødvin 2017 fra Seara d’Ordens

På lager

209,00 KR

Vinhas Velhas er en rigtig god kraftig rødvin. Den har en fin kompleksitet med noter af eksempelvis solbær, brombær og et snert af peber. Du kan måske også finde lidt blomsternoter. Rødvinen er fyldig og har en intens smag af moden frugt.


Vinen har ligget og hygget sig i 12 måneder på gode franske egetræsfade, hvorefter den har fået lov at modnet videre i 12 måneder på flasken inden frigivelse.


 


Vinhas Velhas er en vin af høj kvalitet, er ufiltreret og er ikke på anden vis stabiliseret. Den vil derfor over tid danne depot, og vi anbefaler, at du enten filtrerer den eller lader den stå op en dags tid inden den åbnes og forsigtig hældes over på karaffel inden servering.


 


Rødvinen er drikkeklar, men da har en del tanniner og er ufiltreret, kan den lagres og udvikle sig yderligere de kommende år. Tanninerne gør også, at du lige skal give den  lidt luft inden den serveres.


 


Druesammensætningen er 35% Touriga Franca 35% Touriga Nacional 30%, som er portugisiske topdruer samt 30% Tinta Roriz, som også er en rigtig god drue og i Spanien går under navnet Tempranillo.


 


Vinhas Velhas går rigtig godt til det meste røde kød samt bløde oste med kraftig smag. Du kan f.eks prøve den til en omgang dyremedaljoner med bacon og kantarelsauce.  Vil du drikke vinen med lidt ost til, så skal det være oste, som er meget smagfulde f.eks fåreoste eller gedeoste eller måske en virkelig moden fransk Camembert.


Bestiller du 6 stk. så kommer denne vin i en smuk trækasse, hvor du kan opbevare den til du bliver tørstig smile


 


Vi anbefaler at den drikkes ved en temperatur på 15-19 grader.


 


750ml


14% Alkohol