Denne rødvin reserva er en rigtig god mellemkraftig rødvin. Den har en vis kompleksitet med noter brombær, solbær og et snert af kirsebær og lakrids. Smagen følger op med power på de modne frugtnoter. Først har den ligget lidt på stålfade og herefter har den udviklet sig i 10 måneder på franske egetræsfade, hvorefter den har modnet videre i 5 måneder på flasken inden frigivelse.
Rødvinen er drikkeklar og allerede lækker nu , men da den har en del tanniner, kan den lagres og udvikles de kommende år. Tanninerne gør også at du lige skal give den en lidt luft inden du serverer den.
Druesammensætningen er 40% Touriga Franca 30% Touriga Nacional 30%, som er portugisiske topdruer samt 30% Tinta Roriz, som også er en rigtig god drue og i Spanien går under navnet Tempranillo.
Denne rødvin går godt til det meste røde kød samt bløde oste med kraftig smag. Du kan f.eks prøve den til lyngrillet bavette (også kendt som flapsteak), en god ribeye eller hvad med en klassisk ret som stegt flæsk med persillesovs. Skal det være ost så kan det være noget smagfuldt fåre- eller gedeost eller en fransk lækker brie Brilliat Severin.
Vi anbefaler at den drikkes ved en temperatur på 15-19 grader.
750ml
14% Alkohol