LBV 2016 fra Seara d’Ordens - halvflaske

På lager

109,00 KR

Late Bottled Vintage fra 2016 Seara d´ordens er en virkelig skøn portvin for et topklassificeret år.


Vinen er lavet af nogle af husets bedste druer, som er fodtrådt efter den traditonelle metode. Denne LBV har ligget på fade i 4 år og er herefter kommet på flaske. De første 20 måneder har den boet i stålfade og herefter har den hygget og udviklet sig yderligere i nogle dejlige gamle træfade.


Portvinen kan fint drikkes nu men da den er ufiltreret kan den også gemmes i rigtig mange år, hvor den vil udvikle sig og ændre karakter. Da denne udgave er en halvflaske, vil den udvikle sig hurtigere end hvis det er en hel flaske. De første LBV som Seara d´ordens producerede i 1990erne smager virkelig skønt den dag i dag, så det kendetegner virkelig en kvalitetsvin.


Vinen har en intens farve, en duft af modne druer og skovbær. Vinen er har power med en dejlig frugtighed der giver en dyb sødme og rigtig god fylde i munden.


Den kan nydes som den her men går også godt sammen med forskellige oste. Du kan også prøve at smage den til rødt kød, krydrede retter eller lidt mørk chokolade.


Hvis portvinen gemmes anbefaler vi at den opbevares ved stabil temperatur.


Serveres ved 15-19 grader. Det kan være en god ide at dekantere vinen før servering for at formindske tanninerne og hvis du har gemt den i mange år, så får at fjerne eventuelt depot.


 


375 ml


19,5% Alkohol