Krohn Colheita 1978

På lager

1.299,00 KR

Krohn Colheita 1978 er en helt unik portvin, som ikke længere tappes og derfor kan være svær at finde.


 


Portvinen er produceret af Wiese og Krohn, der blev grundlagt af 2 sindrige Nordmænd tilbage i 1865, som så mulighed for at tjene en god skilling ved at sælge vinen i Norge. Firmaet har været familieejet indtil 2013, hvorefter det blev opkøbt af en af de store spillere på markedet som hedder the Flatgate Partnership der blandt har mærkerne Taylor og Fonseca. 


Krohn har altid været berømt for deres Tawny, Colheita fordi de leverer sublim kvalitet. Denne Krohn Colheita 1978 er ingen undtagelse.


Krohn 1978 Colheita Port  har ligget 37 år på gamle egetræsfade, hvor den er blevet passet og plejet til den blev flasket.


Du kan finde fantastiske noter af tørret frugt, nødder og samtidig er Krohn Colheita 1978 en smule krydret hvilket klæder den. Krohn formår i deres ældre Colheitaer at skabe den perfekte balance mellem sødme og syre samtidig med at konsistensen af portvinen er helt i top. Har du ikke prøvet ældre Krohn, så skal du unde dig sådan en speciel flaske og hvis du har smagt Krohn før, så ved du hvad vi hvad vi taler om smile.


 


 


Serveres ved 12-16 grader


 750 ml.


 20% Alkohol


 


Flasket i 2015.


 Da den er tappet for flere år siden, kan der være sediment i flasken 


 


Sendes ikke - skal afhentes


 


Sælges efter reglerne for brugtmoms