Smagesæt - stor - 6 Portvine

På lager

749,00 KR

Hold din egen smagning for familie og venner eller bare dig selv og smag forskellen på portvine i Ruby stil (røde) og potrvine i Tawny stil (brune).


Smagesættet får du naturligvis til en lidt skarpere pris end hvis du havde købt dem enkeltvis.


  


I dette smagesæt får disse 6 vine:Klik på navnene for at læse mere om de enkelte vine 


Der medfølger en beskrivelse af vinene samt lidt råd og vejledning.


 


Effter vores mening så er det super interessant at smage portvine i forskellige portvinstyper og i forskellige prisklasser op mod hinanden. Dels kan man lære meget om hvad man bedst kan lide, men man lærer også noget om forskellene på de portvinene. Derudover er det selvfølgelig hyggeligt at dele en god oplevelse med andre, hvor man samtidig kan tale om hvem der bedst kan lide hvad, og hvorfor.


Smager du alle vinene i samme smagning vil vi anbefale at du smager vinene i den rækkefølge de står i ovenfor. Du kan eventuelt vælge at smage vinene uden du ved hvilken vin du smager. Få evt en til at pakke vinene ind i sølvpapir og giv vinene nr. 1-6, som bliver skrevet ned på en seddel, som I kan se på efter vinene er smagt. Det er sjældent man gætter alt rigtigt smile 


En ide kan også være at lave 2 smagerunder hvor man mellem de 2 runder, spiser lidt mad eller evt lidt brød, ost, mørk chokolade. Dermed kan man få en fornemmelse af hvordan smagsløg bliver påvirket og at nogle vine måske smager bedre end andre, i kombination med mad.