20 års hvid portvin Fra Seara d' Ordens - Limited edition

På lager

449,00 KR

WOW - limited edition


Helt vild lækker 20 års hvid portvin som klart må være en af de bedste på markedet. Det er en helt særlig hvid portvin fra det exclusive portvinshus Seara d' Ordens. 


Denne 20 års hvid portvin er kun produceret i meget begrænset antal, så vores lager er meget lille.


 


Portvinen er en blanding af forskellige årgange, således at vinen mindst har en gennemsnitlig alder på 20 år - rent faktisk så er denne portvin noget ældre. Portvinen har siden den blev produceret og indtil den blev tappet, ligget på gamle træfade, hvilket har været med til at udvikle den skønne smag. Først en del år på store træfade og derefter en del år på mindre træfade. Størrelsen af fadet har betydning for blandt andet ilttilførsel til portvinen, og dens udvikling.


 


Denne hvide 20 års portvin er meget fyldig og har på trods af en intens dyb smag, også en friskhed og elegance over sig. Man kan godt smage at det er storesøsteren til portvinshusets ellers fantastiske 10 års hvid. Samme stil og høje kvalitet, men med endnu mere "tryk på".


Når vi smager den, rammes vores smagsløg af en dejlig kompleksitet, hvor vi kommer til at tænke på blandt andet orange og nødder, og faktisk også lidt rosin, som normalt optræder sjældnere i hvide portvine. Vi synes dog du selv skal prøve den og se hvad du synes den smager af - udover at den bare smager mums wink


Denne portvin kommer i en flot flaske med tilhørende lækker æske og er ideel som gave til dig selv eller andre du virkelig holder af wink


 


Vi anbefaler at du drikker den ved en temperatur på 10-14 grader. Går der lidt tid inden du drikker den, anbefales det at den ikke opbevares for varmt og at den ligger ved en stabil temperatur.


 


500 ml


19,5% Alkohol