10 års hvid portvin fra Seara d’Ordens

På lager

259,00 KR

Super lækker 10 års hvid portvin som kan måles sig med mange andre producenters ældre hvide portvine. Portvinen er en blanding af forskellige årgange, således at vinen mindst har en gennemsnitlig alder på 10 år - rent faktisk så er den 14 år. . Portvinen har siden den blev produceret og indtil den blev tappet, ligget på træfade, hvilket har været med til at udvikle den skønne smag.Først 11 år på store træfade og derefter 3 år i små franske træfade.


 


Den er fyldig og har samtidig en fin frisk elegance over sig. Vi kan dufte appelsin, vanilje, nødder og en smule blomme.


Når vi smager den, rammes vores smagsløg af en dejlig kompleksitet hvor vi kommer til at tænke på blandt andet orange og nødder men kan ane at der også smag af nogle krydderurter. Prøv den og se om du kan smage forskellige noter udover at den bare smager mums wink


 


Nyd den som den er, eller server den sammen med en god sommerdessert.


Vi anbefaler at du drikker den ved en temperatur på 10-14 grader. Går der lidt tid inden du drikker den, anbefales det at den ikke opbevares for varmt og at den ligger ved en stabil temperatur.


 


500 ml


19,5% Alkohol