30 års Tawny portvin Fra Seara d' Ordens - Limited edition

På lager

949,00 KR

FANTASTISK PORTVIN - limited edition


 


Gudeskøn 30 års Tawny fra det eksklusive portvinshus Seara d' Ordens.  Portvinen er kun produceret i meget begrænset antal, så vores lager er meget lille.


Portvinen er fyldig og har en meget intens dyb smag. Den formår alligevel at være meget elegant hvilket blandt andet skyldes at den også rummer dejlig friskhed. Som når det er bedst fra Seara d´Ordens,er det en portvin med høj kompleksitet i smagen og med en balance fra den først rammer ganen og hele vejen igennem smagsoplevelsen.


Denne 30 års Tawny har samme lækre stil og tårnhøje kvalitet som du finder i den 20 års Tawny og man kan godt fornemme at det her er "storebroderen".


Portvinen er en blanding af forskellige årgange, således at vinen mindst har en gennemsnitlig alder på 30 år - rent faktisk så er denne portvin en helt del ældre. Portvinen har siden den blev produceret og indtil den blev tappet, ligget på gamle træfade, hvilket har været med til at udvikle den skønne smag. 


 


Denne portvin kommer i en flot flaske med tilhørende lækker æske og er ideel som gave til dig selv eller andre du virkelig holder af wink


 


 


Vi anbefaler at du drikker den ved en temperatur på 12-16 grader. Går der lidt tid inden du drikker den, anbefales det at den ikke opbevares for varmt og at den ligger ved en stabil temperatur.


 


500 ml


19,5% Alkohol