30 års hvid portvin Fra Seara d' Ordens - Limited edition

På lager

999,00 KR

NAM NAM - limited edition


Skøn 30 års og elegant hvid portvin fra det eksklusive portvinshus Seara d' Ordens.  Denne 30 års hvide portvin er kun produceret i meget begrænset antal, så vores lager er meget lille.


 


Portvinen er en blanding af forskellige årgange, således at vinen mindst har en gennemsnitlig alder på 30 år - rent faktisk så er denne portvin en smule ældre. Portvinen har siden den blev produceret og indtil den blev tappet, ligget på gamle træfade, hvilket har været med til at udvikle den skønne smag. Først en del år på store træfade og derefter en del år på mindre træfade. Størrelsen af fadet har betydning for blandt andet ilttilførsel til portvinen, og dens udvikling.


 


Portvinen har en stor elegance, intens dyb smag, og en dejlig friskhed. Det er ikke en portvin der er supersød og "tung". Samme fine stil og gode kvalitet som du finder i 10 års hvid og 20 års hvid fra Seara d' Ordens.


Når vi smager den, rammes vores smagsløg af en dejlig kompleksitet, hvor vi kommer til at tænke på blandt andet orange og nødder, og faktisk også lidt rosin, som normalt optræder sjældnere i hvide portvine. Vi synes dog du selv skal prøve den og se hvad du synes den smager af - udover at den bare smager dejligt cool


Denne portvin kommer i en flot flaske med tilhørende lækker æske og er ideel som gave til dig selv eller andre du virkelig holder af wink


 


Vi anbefaler at du drikker den ved en temperatur på 10-14 grader. Går der lidt tid inden du drikker den, anbefales det at den ikke opbevares for varmt og at den ligger ved en stabil temperatur.


 


500 ml


19,5% Alkohol