LBV 2017 fra Seara d’Ordens

På lager

199,00 KR

Late Bottled Vintage fra 2017 Seara d'ordens er en rigtig lækker portvin for et år hvor høsten var rigtig god.


 


Vinen er lavet af nogle af de bedste druer fra Quintaen, som er fodtrådt efter den traditonelle metode. Portvinen har de sidste 4 år ligget på fade i 4 år og er herefter kommet på flaske. De første ca 2 år har den boet i stålfade og herefter har den ligget c 2 år på gamle træfade  og udviklet sin lækkernæs yderligere.


Portvinen kan fint drikkes nu men den er produceres så den også kan gemmes i rigtig mange år, hvor den vil udvikle sig og ændre karakter. De første LBV som Seara d´ordens producerede i 1990erne smager virkelig skønt den dag i dag, så det viser der er tale om høj kvalitet.


Vinen har en flot intens mørk rød farve, en duft af unge druer og skovbær. Vinen har en fin power med en dejlig frugtighed der giver en dyb sødme og rigtig god fylde i munden.


Den kan nydes som den her men går også godt sammen med forskellige oste. Du kan også prøve at smage den til rødt kød, krydrede retter eller lidt mørk chokolade.


Hvis portvinen gemmes anbefaler vi at den opbevares ved stabil temperatur.


Det kan være en god ide at dekantere vinen før servering for at formindske tanninerne og og får at fjerne det naturlige depot der er i vinen, som den har da den er ufiltreret..


 


Serveres ved 15-19 grader men tag højde for årstiden. Jo varmere det er i vejret jo lavere temperatur.


750 ml


19,5% Alkohol