TalentVs Grande Escolha 2018 rødvin fra Seara d’Ordens

På lager

259,00 KR

TalentVs Grande Escolha er en virkelig skøn rigtig god kraftig rødvin. TalentVs (Udtales Talentus) er Seara d’Ordens topserie og laves når man er sikker på at druernes kvalitet er tårnhøj.


Rødvinen har en høj kompleksitet med smag af modne frugter og noter af solbær, hindbær og et snert af lakrids. Du vil måske også kunne finde lidt noter hvor du vil tænke på blomster og urter. Smagen er intens og fyldig med en lang eftersmag. Druesammensætningen er 50% Touriga Nacional,  25% Touriga Franca 25% som er portugisiske topdruer samt 30% Tinta Roriz, som også er en rigtig dejlig drue og i España går under navnet Tempranillo.


TalentVs Grande Escolha har først kortvarigt ligget på stålfade. Herefter har den hygget sig i 12 måneder på gode franske egetræsfade, hvorefter den har fået lov at modne videre i 12 måneder på flasken inden frigivelse.


 Da vinen er ufiltreret kan den over tid danne depot i flasken., og vi anbefaler derfor at du enten filtrerer den eller lader den stå op en dags tid inden den åbner, og hælder den forsigtigt over på en karaffel inden servering.


Denne vin smager knaldgodt nu, og da den har kraftige tanniner og er ufiltreret, kan den sagtens lagres og udvikle sig yderligere de kommende år. Drikker du den nu gør de mange tanniner at du skal give den rigeligt med luft/iltning inden du serverer den.


 


TalentVs Grande Escolha går rigtig godt til det ”rødt” kød samt bløde oste med kraftig smag. Du kan f.eks prøve den til en god vildtragout (med masser af krydderier) eller braiseret lammeskank. Går også godt til lækre salamier eller smagfulde oste såsom gede- eller fåreost eller måske en overmoden fransk kraftfuld fransk ost kaldet Brillat savarin.


 


Bestiller du 6 stk. så kommer denne vin i en smuk trækasse, hvor du kan opbevare den til du bliver utålmodig smile


 


Vi anbefaler at den drikkes ved en temperatur på 15-19 grader.


 


750ml


14% Alkohol