Vintage 2016 fra Seara d’Ordens

På lager

379,00 KR

Topårgang!


Seara d’Ordens laver hvert år deres skønne vintage, men vinen har lidt forskellig karaktertræk afhængig af hvordan vejr mv har påvirket årets høst. I 2016 var der meget gode betingelser som gav en høst af lidt lavere udbytte men med virkelig høj kvalitet.


Seara d’Ordens har anvendt nogle af husets bedste druer til denne vin, som er fodtrådt på traditonel vis. Portvinen ligger først 1 år på ståltanke og herefter på træfade i et år. Vinen er fyldig, livlig og har kraftige tanniner. Den har noter af frugt, chokolade og peber. Portvinen er ufiltreret og kan med fordel gemmes, hvor den i mange år fremover vil udvikle sig positivt i flasken.


Drikkes den ung, kan den nydes sammen med forskellige oste, rødt kød, krydrede retter eller lidt mørk chokolade. Drikkes den når den er blevet ældre, vil vi anbefale bare at du i første omgang nyder denne dejlige portvin som den er.


Portvinen bør opbevares ved stabil temperatur indtil den skal drikkes. Serveres ved 15-19 grader. Vinen bør dekanteres før servering for at formindske tanninerne og fjerne bundfald.


 


750 ml


19,5% Alkohol