Vintage 2018 fra Seara d’Ordens

På lager

349,00 KR
  • Stykpris v/3 stk. 299,00 KR
Produktbeskrivelse

Detaljer

Dette er en skøn vintage fra 2018 fra Seara d’Ordens. Hvert år producerer de vintage, men portvinen har nogle forskellige smagsnuancer og karaktertræk som afhænger af druernes kvalitet og udvikling i de enkelte år samt af winemakerens snilde til at bruge dette i "designet". 

Seara d’Ordens anvender nogle af husets bedste druer til denne vintage portvin. Druerne er fodtrådt på traditonel vis i deres Lagares. Portvinen har først hygget sig i et års tid ståltanke og er herefter kommet i træfade i et år. Vinen er fyldig, livlig og har kraftige tanniner. Den har noter af frugt, chokolade og peber. Portvinen er ufiltreret og kan med fordel gemmes, hvor den i mange år fremover vil udvikle sig positivt i flasken.

Drikkes den ung, kan den nydes sammen med forskellige oste, rødt kød, krydrede retter eller lidt mørk chokolade. Drikkes den når den er blevet ældre, synes vi du i første omgang bare skal nyde denne dejlige portvin som den er.

 

Portvinen bør opbevares ved stabil temperatur indtil den skal drikkes. Serveres ved 15-19 grader. Vinen bør dekanteres før servering for at formindske tanninerne og fjerne bundfald.

 

750 ml

19,5% Alkohol