Vintage 2017 fra Seara d’Ordens

På lager

379,00 KR

Lækker vintage bliver der produceret hvert år hos Seara d’Ordens, men vinen har forskellig karaktertræk afhængig af hvordan vejr mv har præget årets høst. Historisk set er det sjældent at der er en høst af ekstra høj kvalitet flere år i træk, men 2017 var et år med samme fantastiske kvalitet som 2016.


Seara d’Ordens har anvendt nogle af husets bedste druer til denne vin, som er fodtrådt på traditonel vis i deres Lagares. Portvinen ligger først 1 år på ståltanke og herefter på træfade i et år. Vinen er fyldig, livlig og har kraftige tanniner. Den har noter af frugt, chokolade og peber. Portvinen er ufiltreret og kan med fordel gemmes, hvor den i mange år fremover vil udvikle sig positivt i flasken.


Drikkes den ung, kan den nydes sammen med forskellige oste, rødt kød, krydrede retter eller lidt mørk chokolade. Drikkes den når den er blevet ældre, synves vi du i første omgang bare skal nyde denne dejlige portvin som den er.


 


Portvinen bør opbevares ved stabil temperatur indtil den skal drikkes. Serveres ved 15-19 grader. Vinen bør dekanteres før servering for at formindske tanninerne og fjerne bundfald.


 


750 ml


19,5% Alkohol