LBV 2019 fra Seara d’Ordens

På lager

Specialpris 179,00 KR
Pris: 199,00 KR
  • Stykpris v/3 stk. 159,00 KR

Seara d'ordens har lavet en virkelig dejlig Late Bottled Vintage fra 2019. En skøn portvin nu og de næste mange år.


 


Lækker portvin som erproduceret på nogle af de bedste druer fra Seara d'ordens. Druerne er fodtrådt efter den traditonelle metode. Efter produktionen har LBV 2019 først ligget 2 år på stålfade og herefter ca 2 år på gamle træfade og dette har skabt denne herlige portvin.


LBV 2019 er et rigtig godt glas nu, men ikke så tilgængelig som 2018 der er en smule sødere og lidt mindre kraftig.  Den dens høje kvalitet gør at den kan gemmes i mange år, hvor den vil udvikle sig, udvise større modenhed og dermed ændre sit udtryk.


Vinen har en flot intens mørk rød farve, en duft af unge druer og skovbær. Vinen har en dejlig tung frugtighed som bliver holdt en smule i skak af en let sødme. Man sidder med en vin med stor fylde og god power.


Portvinen smager dejligt som den er, men passer også godt til f.eks forskellige oste. Du kan også prøve at smage den til rødt kød, krydrede retter eller lidt mørk chokolade. Endvidere er den et rigtig godt bud på en god portvin til juleaften, men du skal nok lige lade den modne et par år først.


Hvis portvinen gemmes anbefaler vi at den opbevares ved stabil temperatur.


Det kan være en god ide at dekantere vinen før servering for at formindske tanninerne og og får at fjerne det naturlige depot der kan være i vinen, da den er ufiltreret..


 


Serveres ved 14-18 grader men tag højde for årstiden. Jo varmere det er i vejret jo lavere temperatur.


750 ml


19,5% Alkohol