LBV 2018 fra Seara d’Ordens

På lager

199,00 KR

Late Bottled Vintage fra 2018 Seara d'ordens er et dejligt glas portvin både i dag og om mange år.


 


Denne herlige portvin er pruduceret på nogle af de bedste druer fra Seara d' ordens. Druerne er fodtrådt efter den traditonelle metode. Efter produktionen har LBV 2018 først ligget 2 år på stålfade og herefter ca 2 år på gamle træfade og dette har skabt denne herlige portvin.


LBV 2018 er et rigtig godt glas nu, og mere tilgængelig end 2017, men dens høje kvalitet gør at den også kan gemmes i mange år, hvor den vil udvikle sig, udvise større modenhed og dermed ændre sit udtryk.


Vinen har en flot intens mørk rød farve, en duft af unge druer og skovbær. Vinen har en  dejlig frugtighed og en dyb sødme samtidig med at vi fornemmer en stor fylde og underliggende power.


Portvinen smager dejligt som den er, men passer også godt til f.eks forskellige oste. Du kan også prøve at smage den til rødt kød, krydrede retter eller lidt mørk chokolade. Endvidere er den et rigtig godt bud på en god portvin til juleaften.


Hvis portvinen gemmes anbefaler vi at den opbevares ved stabil temperatur.


Det kan være en god ide at dekantere vinen før servering for at formindske tanninerne og og får at fjerne det naturlige depot der kan være i vinen, da den er ufiltreret..


 


Serveres ved 14-18 grader men tag højde for årstiden. Jo varmere det er i vejret jo lavere temperatur.


750 ml


19,5% Alkohol