50 års Tawny portvin fra Quinta do Beijo

På lager

2.999,00 KR

Helt fantastisk 50 års Tawny portvin fra mikro producenten Quinta do Beijo som laver portvin i tårnhøj kvalitet


 Denne 50 års  er toppen af i kategorien for 50 års portvin. Vi har i hvert fald ikke selv smagt noget der var bedre, og vi har smagt en del wink. Den har en super kompleksitet og en dejlig dybde i smagen. Hænger i munden rigtig længe så man kan smage og smage uden at tage en ekstra tår, men alligevel så higer man efter endnu et glas, når det første er tømt. Det er så lækkert.


Den er ikke helt billig eller sagt med andre ord, den er nok en af de dyreste 50 års på markedet, men den har super kvalitet og produceres kun i meget små mængder. Et must at skulle smage for portvinskendere.


Denne quinta er en perle på kun 7 Hektar så en af de allermindste producenter i Douro dalen i Portugal, hvor Portvin laves. Vi er så heldige at have fået lov at importere dem til det danske marked, men mængderne er meget begrænset. Rent faktisk kan du kun få denne portvin få steder i Portugal og så hos os - pt ingen andre steder i verden, men mon ikke det snart kommer.


Vi anbefaler at du drikker den ved en temperatur på 12-16 grader. Går der lidt tid inden du drikker den, anbefales det at den ikke opbevares for varmt og at den ligger ved en stabil temperatur.


 


500 ml


20% Alkohol