10 års hvid portvin fra Quinta do Beijo

På lager

399,00 KR

Helt speciel  og superskøn 10 års hvid portvin for den helt lille producent Quinta do Beijo, der producerer portvin i tårnhøj kvalitet.


Denne quinta er en perle på kun 7 Hektar så en af de allermindste producenter i Douro dalen i Portugal, hvor Portvin laves. Vi er så heldige at have fået lov at importere dem til det danske marked, men mængderne er meget begrænset. Rent faktisk kan du kun få denne portvin få steder i Portugal og så hos os - pt ingen andre steder i verden.


Denne 10 års portvin har en god fylde og forener sødme og fyldighed med tørhed og kompleksitet. Den er helt sin egen og det kan smages at den reelt er ældre end der står på etiketten.


Den er ikke helt billig eller sagt med andre ord, den er nok en af de dyreste 10 års på markedet, men den har høj kvalitet og produceres kun i meget små mængder. Et must at skulle smage for portvinskendere.


Vi anbefaler at du drikker den ved en temperatur på 10-14 grader. Går der lidt tid inden du drikker den, anbefales det at den ikke opbevares for varmt og at den ligger ved en stabil temperatur.


 


500 ml


20% Alkohol