TalentVs Altitude 2019 hvidvin fra Seara d’Ordens

På lager

299,00 KR

TalentVs Altitude er en superlækker hvidvin, som både har en fantastisk elegance samt dybde og noget power . TalentVs (Udtales Talentus) er Seara d’Ordens topserie og laves når man er sikker på at druernes kvalitet er tårnhøj. Vinen er produceret i et begrænset antal (ca 600 flasker).


Denne topvin har en høj kompleksitet med en god balance mellem lidt moden frugt, syre og mineralske noter. Smagen er indpakket i silkeblød elegance og er fyldig, med en lang eftersmag. 


Druerne i TalentVs Altitude er blevet fermenteret og fodtrådt (på samme vis som portvine). Vinen har herefter gæret i en lille 500 liters tønde, og har ligget 16 måneder på franske egetræsfade. Herefter har den fået lov at slappe lidt af i 12 måneder på flasken inden den er blevet frigivet til salg. Druesammensætningen er en blanding af de bedste druer fra husets marker, men de har hemmeligholdt den præcise sammensætning af druer.


Vinen smager mums nu, men indeholder en del syre. Du bør derfor give den masser af luft/iltning inden den skal nydes.  Du kan også gemme den til en særlig lejlighed da den ved lagring forventes at udvikle sig positivt de næste 10-15 år.


 


TalentVs Altitude hvidvin er kraftig så den går rigtig godt til f.eks grillet torsk men kan også fint bruges til rødt kød som alternativ til rødvin. Prøv den f.eks til et dejligt andebryst eller til lammemørbrad.


 


Hvis du bestiller 3 stk., så kommer denne vin i en pæn trækasse, hvor du kan opbevare den, til det er tid til lidt livsnydelse tongue-out


 


Vi anbefaler at den drikkes ved en temperatur på 10-12 grader.


 


750ml


13,5% Alkohol