Angiv din alder

Denne webshop kræver at du er 18 år eller ældre.

Kun for 18 år eller over

Læs om vores hovedleverandør Seara d´Ordens

Quinta Seara d´Ordens

 

Quinta Seara d´Ordens i Poiarers PRG tæt ved Régua er en familievirksomhed med rødder tilbage til 1870´erne hvor familien købte Quintaen, som i dag råder over 60 Ha.

 

Som følge af nye regler efter Portugals medlemskab af EU, blev det muligt fra Seara d´Ordens at producere og sælge portvine og bordvine i eget navn i stedet for at skulle sælge druerne til de større portvinshuse. I 1992 begyndte de derfor deres egen produktion.

I år 2000 foretog familien et generationsskifte således at de 3 brødre Antonio, José og Fernando Moreira overtog Quintaen efter deres far.  Deres far hedder João Leite Moreira og er arkitekten bag at familien og deres Quinta er gået fra at være landmænd der dyrkede druer til at blive producent af vine med høj kvalitet. Brødrene har de seneste år udgivet serien TalentVs (udtales Talentus), der er husets topvine, som en hyldest til deres far og hans innovation.

 

Seara d´Ordens startede som et Ruby hus med stærk fokus på deres Vintage og LBV. Deres første LBV kom i 1996, mens den første Vintage kom i år 2000. Sidenhen er produktionen udvidet og i dag laver Seara d´Ordens også lækre Tawny i både 10 og 20 års. Endvidere producerer de fantastiske hvide og røde vine med masser af power og elegance.  Vi hos Portvin og Lækkerier er faldet for huset, dets charme og ikke mindst kvalitet og det er derfor vi har valgt at gøre hvad vi kan for at deres vine bliver bedre kendt på det danske marked