Hvidvin smagesæt - enkeltdrue - 3 vine

På lager

339,00 KR

I denne smagekasse har du mulighed for at smage vores 3 skønne enkettdrue hvidvine fra Seara d’Ordens.


Du får naturligvis smagekassen til en lidt skarpere pris end hvis du havde købt hvidvinene enkeltvis.


 


Smagekassen indeholder disse vine: 


Alle tre vine er kendetegnet ved at være smagfulde og friske med interessante noter. Det er ikke søde vine. Alle vine kan indgå i en smagning eller blot nydes enkeltvis både uden eller med mad. Hvis du vil læse mere om de enkelte vine kan du trykke på deres navn ovenfor.


 Mange hvidvine fra Portugal herunder Dourodalen og til dels også Spanien, er blandingsvine dvs der indgår flere forskellige druer. Disse vine er derfor ekstra interessante fordi de er vine lavet på en enkelt druesort og du har derfor mulighed for at fornemme druens egenskaber. 


Dertil kommer at de druesorter som vinene er lavet af dvs henholdsvis Gouveio, Viosinho og Malvasia er druer, der typisk indgår i fremstillingen af hvid portvin. Har du derfor en smag for hvid portvin, så kan det være ekstra interessant at smage disse vine. Kender du derimod ikke så meget til hvid portvin, men synes en eller flere af disse hvidvine smager dejligt, så skal du måske også prøve at få smagt lidt hvid portvin og se om det ikke også kan være noget du synes er lækkert.tongue-out