10 års tawny og 10 års hvid i trækasse - 2 portvine

Ikke på lager

399,00 KR
Produktbeskrivelse

Detaljer

Her får du 2 lækre portvine, 10 års Tawny og 10 års hvid til en god prissmile

 

Du får:

 

10 års Tawny, 500 ml.:

Denne 10 års Tawny er en skøn portvin i høj kvalitet. Det er et blend af forskellige årgange med en gennemsnitsalder på mindst 10 år. Ifølge Seara d’Ordens er den gennemsnitlige alder dog reelt tæt på 18 år! Vinen har været lagret på egetræsfade, som har været med til at give den en smuk farve og dens dejlige smag. Vi synes den dufter af blandt andet blomme, citrusfrugt og har en kompleks smag med noter af tørret frugt, karamel og en smule krydderi. Den har en dejlig lang eftersmag. Prøv den og se hvad du synes den smager af.

Nyd portvinen som den er, eller server den evt. til lidt blåskimmelost, ristede mandler eller bare lidt god mørk chokolade.

 

10 års hvid, 500 ml.:

Virkelig lækker 10 års hvid portvin som kan måles sig med mange andre producenters ældre hvide portvine. Portvinen er en blanding af forskellige årgange, således at vinen mindst har en gennemsnitlig alder på 10 år. Portvinen har siden den blev produceret og indtil den blev tappet, ligget på træfade, hvilket har været med til at udvikle den skønne smag. Den er fyldig og har samtidig en fin frisk elegance over sig. Vi kan dufte appelsin, blomme og en smule vanilje og nødder.

Når vi smager den, rammes vores smagsløg af en dejlig kompleksitet hvor vi kommer til at tænke på blandt andet orange og nødder men kan ane at der også smag af nogle krydderurter. Prøv den og se om du kan smage forskellige noter udover at den bare smager mums wink