TalentVs Altitude 2017 rødvin fra Seara d’Ordens

På lager

299,00 KR
Produktbeskrivelse

Detaljer

TalentVs Altitude er en fantastisk lækker rødvin, som på trods af sin power formår at have en fantastisk elegance . TalentVs (Udtales Talentus) er Seara d’Ordens topserie og laves når man er sikker på at druernes kvalitet er tårnhøj. Vinen er produceret i et begrænset antal

Denne topvin har en høj kompleksitet med smag af modne frugter og noter af solbær, hindbær og et snert af lakrids. Du vil måske også kunne finde lidt noter hvor du vil tænke på blomster og urter. Smagen er indpakket i silkeblød elegange og er fyldig, med en lang eftersmag. 

Druerne i TalentVs Altitude er blevet fermenteret og fodtrådt (på samme vis som portvine). Vinen har herefter gæret i små 500 liters tønder, og har ligget 19 måneder på franske egetræsfade. Herefter har den fået lov at slappe lidt af i 12 måneder på flasken måneder på gode franske egetræsfade, hvorefter den har fået lov at modne videre i 12 måneder på flake inden den er blevet frigivet til salg. Druesammensætningen er en blanding af de bedste druer fra husets marker, men de har hemmeligholdt den præcise sammensætning af druer.

Rødvinen er ufiltreret og kan over tid danne depot i flasken. Har du haft den liggende længe anbefaler vi derfor at du enten filtrerer den eller lader den stå op en dags tid inden den åbnes, og derefter hælder den forsigtigt over på en karaffel inden servering.

Vinen smager mums nu, men har en del tanniner. Du bør derfor give den masser af luft/iltning inden den skal nydes.  Du kan også gemme den til en særlig lejlighed da den ved lagring forventes at udvikle sig positivt de næste mange år.

 

TalentVs Altitude går rigtig godt til det rødt kød samt oste der har en god lang kraftig smag. Du kan f.eks prøve den til en skøn grillet ribeye eller ovnstegte lammeculotter. Kan også være god til noget dejligt andebryst. Vinen er skøn til iberisk tørret skinke og gode salamier. En fræk ret kunne være at servere vinen til en hjemmelavet burger af friskhakket oksekød tilsat krydderurter og peber, smeltet gedeost og lidt smørstegte portobello svampe.

 

Hvis du bestiller 3 stk., så kommer denne vin i en pæn trækasse, hvor du kan opbevare den, til det er tid til lidt livsnydelse tongue-out

 

Vi anbefaler at den drikkes ved en temperatur på 15-19 grader.

 

750ml

14% Alkohol