Besøg hos vores producent Quinta Seara d´Ordens
 
Vi har været på en fantastisk tur til Douro og besøgt vores hovedleverandør Seara d'ordens. Udover at besøge vores egen producent så har vi også været så heldige at besøge en række andre gode portvinsproducenter, der i Danmark repræsenteres af vores gode samarbejdspartner drikportvin.dk v/Torben Mandrup.
 
På vores besøg hos fantastiske Quinta Seara d'Ordens blev vi godt modtaget af familien anført af en af de 3 brødre og ejere José og samt et andet familiemedlem Paula. Senere fik vi også mulighed på at hilse på Beatriz der også er en del af familien. De var alle vældige søde og imødekomne.
 
 
Vi blev budt på skønne vine og lidt lækkerier samt en snak om vinene og Quintaen. Herefter fik vi en lille rundtur på dette smukke sted.....Ja de har faktisk deres eget kapel smile
 
 
 
 
                                                             
 
 
Til smagningen fik vi et dejligt udvalg af deres vinsortiment. Derudover var vi også så heldige at få lov at smage deres første producerede LBV fra 1996 og deres første vintage fra 2000. De var virkelig mums med smæk på smagen af tørrede modne frugter kiss.
 
Udover skønne vine så fik vi lidt lækkerier i form af egendyrkede mandler og hasselnødder, den smagfulde olivenolive fra Quintaen og ikke mindst en lokal specialitet de også selv producerer som er en marmeladesirup lavet af druen Touriga Nacional.
 
 
 
 
 
Efter smagningen var vi også lige et smut ind og se et af deres vinlagre, hvor der lå meget lækre i de smukke vintønder...mums.
 
 
 
 
 
Turen bød også på en masse andre dejlige oplevelser og samvær med nogle skønne mennesker. En af oplevelserne var at være med til at høste dvs plukke druer der skulle bruges til portvin. Sjov oplevelse som samtidig viste hvor hårdt arbejde det er for arbejderne der i høstsæsonen plukker ca 1 tons druer om dagen.
 
 
 
Alt i alt en skøn og lærerig tur og vi håber da også at du en dag vælger at tage en tur til Portugal (hvis du ikke allerede har været der), besøge Porto, Vila nova de Gaia og ikke mindst tage et par overnatninger i Douro og besøge et par Quintaer der producerer portvin og bordvin.